A Piece Of Me

Jag heter Hannah Maxwell Zandrén och driver företaget A PIECE OF FIRE, kroppen som redskap har alltid varit ett stort intresse för mig.

Sedan sju år tillbaka jobbar jag med gruppträning, bland annat sedan sex år på Sats, har jobbat ca fyra år med friskvård för personalen på Södersjukhuset och haft klasser på mindre gym utöver det.

I 12 år har jag också jobbat på Södersjukhuset som undersköterska på förlossningen, men har även jobbat med personal i fyra år. Det har gett mig ett stort antal fantastiska möten med olika människor vid olika tidpunkter i deras liv. Vilket jag är otroligt tacksam över.
För fem år sedan fick jag möjlighet att instruera Yogaklasser inom gruppträningen, till en början såg jag hur Yogan använd som träningsform hjälper människor att skapa styrka och dynamik i sina kroppar, men jag såg också att Yoga är så mycket mer.
Yoga betyder länka samman och sträcker sig över alla livets delar,
när jag såg att det mer än något annat är en livsstil fick jag en form som resonerar i min syn på livet.

I yogans filosofi finns verktyg för alla människor och alla tillfällen, relationen till sig själv och relationen till sin omvärld. För mig handlar Yoga om att leva med både hjärna och hjärta i allt jag gör.

Eftersom andningen är en av Yogans mest centrala delar har jag den med mig både i mitt arbete på förlossningen som ett sätt att hjälpa kvinnor hantera rädsla och smärta och i mitt arbete inom träning. Men inte minst för att själv vara närvarande i det jag gör.